ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ με θέμα «BUDERUS – Τεχνολογία Θέρμανσης»

           Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, η εσπερίδα που διοργανώθηκε από την Bosch- Buderus σε συνεργασία με τον «Νέο Συνεταιρισμό Θερμοϋδραυλικών Λάρισας – ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ.  Σ.Π.Ε.», στο Ξενοδοχείο «Olympus Terra», στην Γιάννουλη.

            Η εσπερίδα αφορούσε στην προϊοντική παρουσίαση των λεβήτων αερίου της Buderus και συγκεκριμένα του καινούργιου μοντέλου GB122 αλλά και του GB172i, το οποίο χαρακτηρίζεται ως η ναυαρχίδα της Buderus, έχοντας λάβει το βραβείο σχεδιασμού Reddot από το 2016. Είναι ο λέβητας που όρισε τη νέα αισθητική στην ευρωπαϊκή αγορά επίτοιχων λεβήτων αερίου με την πρόσοψη titanium glass.

            Τα θέματα ανέπτυξαν από την πλευρά της Bosch, ο κ. Χάρης Χρηστίδης, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός, Διευθυντής Τμήματος Θέρμανσης της Robert Bosch A.E.  και ο Κωνσταντίνος Κουμαρέλας, Cross Selling Coordinator της Robert Bosch A.E.

            Παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ., ο Γενικός Διευθυντής, ο Προϊστάμενος Λογιστηρίου & Οικονομικών Υπηρεσιών, μέλη του Συνεταιρισμού, Θερμοϋδραυλικοί, Τεχνίτες Αερίων Καυσίμων, Μηχανικοί, Μηχανολόγοι και Εκπρόσωποι Τεχνικών Εταιρειών.

            Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ακολούθησε Cocktail.

 

 

 

 

 

2018-12-13T08:57:48+00:00