«Λαμπερά» εγκαίνια για το ΥΔΡΩ ΝΕΣΥΘΕΡΜ στη Λάρισα και ξενάγηση στο εντυπωσιακό showroom του (φωτό – βίντεο)

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής, στα εγκαίνια του νέου κτιρίου και showroom του ΥΔΡΩ ΝΕΣΥΘΕΡΜ, στη Λάρισα, ενός καινοτόμου και αξιόπιστου συνεταιρισμού που φέτος κλείνει περίπου 45 χρόνια ενεργής δραστηριότητας στην περιοχή.

Ο Συνεταιρισμός Θερμοϋδραυλικών «ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.», ιδρύθηκε το 1979 από μια ομάδα υδραυλικών στη Λάρισα. Γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη και υπήρξε ο leader στην αγορά των υδραυλικών ειδών, των ειδών υγιεινής & των ειδών θέρμανσης.

Τα επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα χαρακτήρισαν την πορεία του Συνεταιρισμού από την αρχή της ίδρυσής του και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να αποτελούν το σημείο αναφοράς του.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού αποτελούνται από επαγγελματίες θερμοϋδραυλικούς, πιστοποιημένους και εγγεγραμμένους στον Σύνδεσμο των Θερμοϋδραυλικών της Λάρισας.

Ο Συνεταιρισμός στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 2.400m2, σε κεντρικό σημείο της πόλης, επί της οδού Ερ. Σταυρού 17. Το κτίριο αποτελείται από 3 ορόφους, όπου υπάρχουν ανεπτυγμένες οι εκθέσεις των Ειδών Θέρμανσης, των Ειδών Υγιεινής (μπάνιου & κουζίνας) και των Πλακιδίων. Στο μεγαλύτερο μέρος του ισογείου βρίσκεται η αποθήκη και ο πάγκος των υδραυλικών ειδών με πάνω από 23.000 κωδικούς

Εδώ και τρία χρόνια περίπου, η εξωτερική όψη του καταστήματος ανακαινίστηκε πλήρως και το κτίριο αναβαθμίστηκε ενεργειακά.

Το καλοκαίρι του 2023 ολοκληρώθηκε η 2η μεγάλη επένδυση του Συνεταιρισμού στο κτίριο, η οποία αφορούσε στην πλήρη ανακαίνιση του α’ ορόφου. Πλέον στον α’ όροφο στεγάζεται μια από τις πιο ολοκληρωμένες εκθέσεις σε σχέδια, υλικά και προτάσεις ειδών υγιεινής και πλακιδίων, από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και οίκους του εξωτερικού. Παράλληλα ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί ως ένα μοντέρνο showroom όπου υπάρχει η δυνατότητα πέρα από το ωράριο εργασίας του καταστήματος, να υπάρξουν συγκεκριμένα ραντεβού τόσο με ιδιώτες όσο και με επαγγελματίες του χώρου, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Πολιτικούς Μηχανικούς, όπου με άνεση χώρου και χρόνου μπορούν να συζητήσουν και να ενημερωθούνε από τα στελέχη μας για όλες τις νέες τάσεις που κυριαρχούν στο χώρο του σχεδιασμού και των υλικών.

Η ΟΜΑΔΑ

Στον «ΥΔΡΩ ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.» απασχολούνται σήμερα 21 άτομα, κατάλληλα καταρτισμένα, με πολυετή εμπειρία στους τομείς ευθύνης τους. Η συνεχής εκπαίδευση με κατάλληλα και στοχευμένα τεχνικά σεμινάρια, είτε στην έδρα του Συνεταιρισμού είτε στις εγκαταστάσεις των προμηθευτών, είναι μια αυτονόητη διαδικασία η οποία ακολουθείται συνεχώς με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής ενημέρωση σε κάθε τι καινούργιο (προϊόν ή υπηρεσία), με σκοπό την ολοκληρωμένη πρόταση από την πλευρά του Συνεταιρισμού και την βέλτιστη λύση για τις ανάγκες του πελάτη.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ 3D-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Ο σχεδιασμός ενός μπάνιου, του δικού σας μπάνιου, είναι μια διαδικασία την οποία μπορούμε να υλοποιήσουμε από κοινού, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό λογισμικό τριασδιάστατης απεικόνισης, ειδικά μελετημένο ώστε να αποτυπώνει με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα είδη υγιεινής και πλακίδια τα οποία έχετε επιλέξει για να τοποθετήσετε στο μπάνιο σας. Έτσι έχετε άμεσα την δυνατότητα να δείτε ολοκληρωμένη την εικόνα του χώρους σας όπως τον φαντάζεσθε και φυσικά να μεταβάλλετε οποιαδήποτε στοιχεία του, έτσι ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα. Επιπλέον στην νέα μας σύγχρονη και μοντέρνα έκθεση των ειδών υγιεινής και πλακιδίων μπορείτε να δείτε προτάσεις σε μπάνια, σε πραγματικές διαστάσεις συγκεκριμένων χώρων (μπάνιο διαμερίσματος, μπάνιο δωματίου ξενοδοχείου, μπάνιο ΑΜΕΑ κλπ.).

Το σύνολο των προϊόντων του Συνεταιρισμού είναι επώνυμα και πιστοποιημένα από τους προμηθευτές – κατασκευαστές σύμφωνα με τις ισχύουσες ευρωπαϊκές οδηγίες, τόσο για την ποιότητα των υλικών όσο και για τις διαδικασίες παραγωγής τους.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας η οποία κυμαίνεται από 1 έως και 6 έτη, πάντοτε με την απαραίτητη προϋπόθεση της τοποθέτησης των υλικών από αδειοδοτημένο και πιστοποιημένο εγκαταστάτη-θερμοϋδραυλικό.

Ως εκ τούτου όλες οι διαδικασίες για την αντικατάσταση των τυχόν ελλαττωματικών προϊόντων προβλέπονται από τις διαδικασίες του after sales του Συνεταιρισμού, πάντοτε με στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Η ύπαρξη ενθουσιασμένων πελατών είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Η παρουσία του Συνεταιρισμού για πάνω από 40 χρόνια στην αγορά της Λάρισας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας, έρχεται να επιβεβαιώσει την συνέπεια «λόγων και πράξεων».

Ο Συνεταιρισμός διαθέτοντας τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τόσο τους πελάτες λιανικής του, όσο και τους επαγγελματίες συνεργάτες του (υδραυλικούς, μηχανικούς, τεχνικές εταιρίες, εργολάβους κλπ.), μεταφέροντας προϊόντα και υλικά στο χώρο τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός της πόλης της Λάρισας αλλά και εντός των ορίων του Νομού. Κατόπιν συμφωνίας η παράδοση μπορεί να γίνει και σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

 

Συλλογή Φωτογραφιών