Λέβητες

πλήρη γνώση των σύγχρονων αναγκών και φιλοσοφιών θέρμανσης

Περιγραφή

Με πλήρη γνώση των σύγχρονων αναγκών και φιλοσοφιών θέρμανσης ο NΕΣΥΘΕΡΜ είναι σε θέση να υποδείξει λύσεις θέρμανσης κτιρίων οικονομοτεχνικά άρτιες, ενεργειακά αποδοτικές βάση του σύγχρονου κανονισμού ενεργειακής απόδοσης κτηρίων. Προτείνουμε λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων καθώς και την εξοικονόμηση ενέργειας ,τόσο σε υφιστάμενες όσο και σε νέες κατασκευές.

Λέβητες Συμπύκνωσης Πετρελαίου

Επιδαπέδιος λέβητας συμπύκνωσης πετρελαίου υψηλου βαθμου απόδοσης έως και 104% με χρήση τεχνολογίας συμπύκνωσης

Λέβητες Στερεών Καυσίμων

Η θερμότητα αυτής της ανανεώσιμης πηγής ενέργειας γίνεται συνεχώς όλο και πιο δημοφιλής. Συνεπώς είναι ένα περιβαλλοντικά ασφαλές καύσιμο και μια πραγματική εναλλακτική λύση έναντι των συμβατικών πηγών ενέργειας.
Οι λέβητες στερεών καυσίμων κατασκευάζονται είτε από χάλυβα είτε από μαντέμι με μεγάλο εύρος απόδοσης και ο προηγμένος σχεδιασμός τους αποφέρει υψηλό βαθμό απόδοσης, οικονομία στην καύση και λιγότερα γεμίσματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Απαραίτητη προϋπόθεση η σωστή εγκατάσταση με τα κατάλληλα συστήματα  ασφαλείας

Λέβητες Χυτοσίδηροι Πετρελαίου/Αερίου

Μόνο για αντικατάσταση παλιού λέβητα

Λέβητες Χαλύβδινοι Πετρελαίου/Αερίου

Μόνο για αντικατάσταση παλιού λέβητα

Επισκεπτόμενοι την έκθεση μας μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της συνολικής γκάμας των προϊόντων καθώς και όλων των εταιρειών, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από το Συνεταιρισμό μας.