Θερμαντικά Σώματα

ολοκληρωμένη εικόνα της συνολικής γκάμας των θερμαντικών σωμάτων

Περιγραφή

Επισκεπτόμενοι την έκθεση μας μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της συνολικής γκάμας των θερμαντικών σωμάτων καθώς και όλων των εταιρειών, τις οποίες αντιπροσωπεύει ο Συνεταιρισμός μας.
Θερμαντικά σώματα τύπου panel κατασκευασμένα με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι διαθέσιμα σε 5 διαφορετικά ύψη 300, 400, 500, 600, 900 mm και 3 διαφορετικούς τύπους 11, 22 και 33 καθώς επίσης και σε ventil στα ύψη 600 και 900.
Ακόμη μπορείτε να βρείτε θερμαντικά σώματα ευρωπαϊκού τύπου (ΑΚΑΝ) τα οποία διατηρούν σταθερή θερμοκρασία στον χώρο που θερμαίνουν. Είναι τα πλέον κατάλληλα ώστε να διατηρείται ο θερμαινόμενος χώρος καθαρός, απαλλαγμένος από αιωρούμενα σωματίδια, μικρόβια κλπ., σε αντίθεση με άλλου τύπου θερμαντικά σώματα.
Για το μπάνιο τα θερμαντικά σώματα λουτρού είναι το ιδανικό μέσο θέρμανσης, διότι αποτελεί την κατάλληλη πρόταση για τους συγκεκριμένους χώρους. Βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή το οποίο δίνει μεγάλη ανοχή στην διάβρωση και την σκουριά που προκαλείται από τους υδρατμούς του μπάνιου. Διατίθεται σε λευκό και χρωμέ όπως επίσης και σε διαφορά σχεδία.