Δάπεδο

πραγματικά τεράστια γκάμα σε πλακάκια δαπέδου κορυφαίων εταιρειών

Δάπεδο

Με μια πραγματικά τεράστια γκάμα σε πλακάκια δαπέδου κορυφαίων εταιρειών, όπως MARAZZI, GARDENIA ORCHIDEA καθώς και πολλών ακόμη, στον Συνεταιρισμό μας θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε για τον χώρο σας. Συνδυάζοντας ακόμη και περισσότερες από μια ή δύο επιλογές, μπορείτε να δώσετε στο χώρο που επιθυμείτε, την δική σας μοναδική διακοσμητική πινελιά. Στους καταλόγους µας μπορείτε να βρείτε και λύσεις ψηφίδας, ή εναλλακτικές εφαρμογές κατάλληλες για πισίνες και επενδύσεις κτιρίων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας, η αξιοπιστία, η ποιότητα των προϊόντων μας, οι εκατοντάδες προτάσεις μας στα 40 χρόνια της λειτουργίας μας, αλλά και το μεράκι των εμπειρότατων στελεχών μας, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα όμοιο μ΄ αυτό που έχετε ονειρευτεί για το σπίτι σας.
Στην έκθεση μας θα βρείτε πλακίδια που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία από κλασσικά σχέδια μέχρι πρωτοποριακές προτάσεις, λειτουργικές επιφάνειες και πρακτικές λύσεις. Κάνοντας επιλογές σε διαφορετικές διαστάσεις, σχήματα, ποιότητες, υφές και χρώματα.